Wednesday, August 8, 2012

Shopping time with Children from Rumah Anak-Anak Yatim Selayang

dah lama sebenarnya teringin nak join this kind of activity. in fact it is in one of my to-do list before i die :) alhamdulillah peluang datang depan mata kat company baru :) sangat-sangat teruja bila our iftar committee make a difference this year. by sponsoring the children from Rumah Anak-Anak Yatim Selayang to shop for raya. alhamdulillah murah rezeki dorang sebab ada hamba allah yang sudi sponsor our shopping trip. hooreay!!

perasaan memang tak bole nak digambarkan. lagi-lagi bila tengok the smiles on the kids face. mashaallah! semoga Allah murahkan lagi rezeki mereka-mereka yang telah sama-sama membantu menjayakan aktiviti ni. special thanks to Mydin USJ for their support. siap sediakan a few staffs to help us. alhamdulillah! thanks to all the committee members and volunteers yang sudi hadir today. honestly us committees a bit worried sebab takut tak cukup tangan. and the plan was a bit last minute sebenarnya. tapi alhamdulillah bila nak buat kerja baik, ada sahaja yang dipermudahkan :)








































The committees and the volunteers


No comments:

Post a Comment