Wednesday, June 6, 2012

The urge for dresses wearing

dah lame sebenarnye hati kecil ini teringin nak menggayakan long maxi. nampak mereka-mereka di luar sana bergaya sakan dengan long maxi membuatkan diri ini terasa jeles. ish ish ish. disebabkan i'm vertically challenge (hehehe) wearing long maxi dress is quite a challenge to me. ye la rasenye kalo pakai long dress mesti nampak lagi rendah keskeskes...

walaupon tak pakai long dress, tapi suka sgt (window) virtual shop, especially usha website The Poplook ni...
love the ethnic design
ohh color block design!
this dress is very simple. if tambah embelishment kat bwh dada tu mesti cantek

pink polka dot
macam painted canvas
kalo rompers pon ok jugak kan...
red long sleeve romper
teal color

ok, jadi orang yang vertically challenge macam i ni kan...should i wear these dresses with high wedges or heels? adeh satu hal lg...mesti terpelecot kaki nanti. alergic sket dgn high heels ni heehehehe

and one more question, how do breastfeed mom breastfeed their babies in this kind of dress?? ok ni sebenarnya the biggest reason nape i tak wear long maxi dress. macam susah je kalo masha nak breastfeed nanti....

No comments:

Post a Comment