Saturday, June 23, 2012

Premium Beautiful - Penawar Sakit Pinggang

Untuk mereka yang selalu sakit-sakit pinggang...or worse yang kena pegi physiotherapy utk senaman kurangkan sakit pinggang tuh...or yang slip disc tuh...i nak suggest kat u olls sume ni...

ape kate u olls cube try test pakai PB corset ni. inshaallah mane tau la kan bole membantu elokkan sakit-sakit pinggang tuh. kita harus berusaha. tapi yang memberi keizinan untuk sembuh hanyalah Dia yang satu kan...

cer tengok testimoni kat bawah ni pasal PB dan sakit pinggang...
taken from http://www.aisyahsamsudin.com/



ok itu testimoni dari orang. mesti korang nak tau kan kot-kot i pon ade testimoni i sendiri. of cos u olls!

i ni dari zaman form 1 dok angkot beg-beg berat naik turun asrama. kalo nenek tau die mesti bising. "along, jangan di angkat benda-benda berat tuh. nanti pinggang nya tak tahan lama" waahhh terus bunyik nye macam orang Jawa cakap melayu hehe. dulu asrama nah ko sampai 3 tingkat. yang best mase form 5 bilik asrama pengawa kat tingkat 3. tiap-tiap bulan plak tu kene angkut beg berat turun naik. lame-lame pinggang ni pon dah out. perasan mase kenduri-kendara. berdiri lebih dari sejam je dah tak larat. terus sakit pinggang ya amat dari pinggang turun ke tumit kaki. uuuhhh seksa u olls!

tapi sejak pakai PB ni kan, berdiri lame pon steady je. mase birthday celebration masha, dari pagi ke petang berdiri buat kerja, rileks aje hehe. alhamdulillah. pakai PB inshaallah bole kurangkan sakit pinggang.

so kepada mereka yang sakit-sakit pinggang tu, jom kite try pakai PB corset jom. haa korang yang lelaki pon nak cube ke? no problemo. untuk lelaki kite bole pakai waist nipper aje. seperti gambo di bawah ini ye kawan-kawan.
waist nipper
For more information on PREMIUM BEAUTIFUL, book your appointment for :

Free consultation on PREMIUM BEAUTIFUL, a 3 piece Superbrand corset,
or knowing how to start your own Premium Beautiful business with me and my great leaders, you can contact me through

* Handphone: 012-3198059
* E-mail: ainunnisa@yahoo.com
* Facebook: Nisa Yasir

Payment via cash, cash installment or credit card is acceptable.
Shipment within Malaysia and outside Malaysia is available.

For those in KLANG VALLEY, SHAH ALAM, KLANG, PUCHONG & KUALA LANGAT, contact me for body measurements and free consultation.

No comments:

Post a Comment