Monday, June 11, 2012

Hasil rembatan di Sogo KL

Semalam around 4PM baru sampai Sogo. tengah ada sale. So seronok shopping main angkut je mane nak hehe. semua pon utk cik masha. persediaan raya konon. umi abi nye blom ade baju raya lagi hehe.

OK let's enjoy the pictures...
masha's first Trudy & Teddy shoes. Kata abi die cik masha pon sibuk nak pakai kasut karipap hehe. love the bow design tu. macam Anya Hindmarch pon ade :) and her shoes are much more expensive dari umi punye shoes. aish!

her first set of Trudy & Teddy. A grey dress and white shoes. Love the classic design of Trudy & Teddy. I didn't know this brand is from Baby Kiko until I saw the shoe box.

These are all for cik masha. How lucky is she! 5 of the purchases are from Poney. Sebab Poney tengah sales gile-gile! top bunga-bunga yang warna merah and hijau tu adalah RM20 each ok! pastu dress pink sebelah dress grey tu around RM30 je.

ok masha, awak tak yah beli baju dah sampai umur awak 3 tahun ok! hehehehe....

No comments:

Post a Comment