Monday, May 21, 2012

Premium Beautiful: Masalah Keputihan

entry taken from Sabrina Rina

Pernah tak uols mengalami masalah seperti berikut:
 

* mencuba untuk conceive?
* mencuba untuk menghilangkan masalah keputihan?
* rasa tidak selesa apabila bersama SUAMI?
* kegatalan pada kemaluan?
* keluar cecair putih yang disertai dengan bau?
* memakai panty-liner setiap hari?


APA ITU KEPUTIHAN?
KEPUTIHAN adalah sejenis cecair yang keluar dari vagina yang kebiasaannya keluar dalam keadaan pekat atau cair samada berbau ataupun tidak berbau. 

Umumnya, wanita seringkali tidak mengendahkannya dan menganggapnya sebagai perkara biasa2 sahaja dan berfikir bahawa gejala ini akan hilang dengan sendirinya. Namun, kita silap kerana organ intim wanita sangat sensitif dengan keadaan disekitarnya. Sebagai contoh, selesai membuang air kecil, ramai wanita terus memakai 'underwear' masing2 dalam keadaan bahagian intim mereka basah dan menyebabkan 'underwear' berada dalam keadaan lembap sepanjang hari.


Seriously, if uols menghadapi semua masalah seperti di atas, for sure i will suggest uols untuk memakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET sebagai satu ikhtiar kerana sememangnya PB dapat membantu melenyapkan segala kekusutan dan keresahan yang dialami oleh semua wanita yang menghidapi keputihan.


Bagaimana Premium Beautiful dapat membantu?

 
Anyone yang sekarang ni sedang mengalami masalah keputihan yang kritikal atau sedang mencuba untuk conceive baby, i definately recommend PREMIUM BEAUTIFUL!!!!
WHY??????????????
Because Long Girdle PB terdiri daripada kain jaring2 lubang udara yang mampu mengelakkan dari bahagian intim wanita sentiasa berada dalam kelembapan.Ia juga menggalakkan peredaran udara dan mengelakkan dari pertumbuhan bakteria dan bau yang kurang menyenangkan.

SEMESTINYA ANDA AKAN KAGUM DENGAN KEHEBATAN PREMIUM BEAUTIFUL KORSET, TAMPIL DENGAN LEBIH BERKEYAKINAN, ANGGUN, BERGAYA, CANTIK DAN MENARIK, SIHAT DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL.TRY IT, ANDA PASTI JATUH CINTA DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL!!!
 
call/text/whatsapp: 0123198059
email: ainunnisa@yahoo.com
add me at FB: Nisa Yasir

No comments:

Post a Comment