Wednesday, May 16, 2012

berdua dengan mu ku rasa janggal (haha)

sejak ade masha lebih setahun yang lepas, kitorg (read: hubby and i) memang tak penah dapat moment keluar berjalan berdua-dua macam masa zaman takde anak dulu. memang kalo keluar mesti akan bertiga. kalo tak bertiga, ber seorang aje. sebab yang sorang lg tinggal kat umah jaga masha hehe.

sekali ahad lepas hubby decide nak buat a quick visit to amcorp mall. ni sume pasal nak jugak carik YBike untuk cik masha nan satu itu. kat umah mak plak masa tu ade sedara datang melawat anta kad jemputan kawen. jadi mak pon kate "along tinggalkan aje la masha kat umah. pegi je berdua dengan akmal".

uish ape lagi...terus rasa seronok konon-konon budget eh bestnye dapat jalan berdua macam zaman dolu kala haha. sampai aje kat amcorp mall, memula jalan dari parking nak ke dalam mall elok aje berpegang tangan berdua. siap cakap "eh lama nye kan kite tak pegang tangan macam ni" haha motif?

pastu dah masuk ke dalam hmm aku jalan depan, die jalan belakang haha. sorry la ek. i memang dah terbiasa jalan kat depan. sebab hubby memang selalu soh jalan kat depan."darling, u jalan kat depan la bagi masha nampak u" sebab kalo kitorg jalan-jalan masha slalu dok dalam stroller. so tugas aku jalan kat depan masha supaya masha tak rasa keseorangan hehe.

jadinye...adeh bile jalan berpegang tangan sekarang ni rasa janggal ya amat hoho. padahal ish tak elok btol sebenarnya perangai cenggini. biar la sampai ke ujung nyawa pon nanti masih nak gatal-gatal pegang tangan lagi. romantik kate gitu.

p/s: entry ni sesaje je sebab nak jugak update blog walaupon blom ade cerita best nak kongsi =) nak update pasal masha ngan YBike die, gambo blom transfer dari camera lg

No comments:

Post a Comment