Thursday, December 10, 2009

promosi kembali lagi!!!

yeah!!! electrical promotion dekat The Company is back. same old same old items. ape ek nak beli this time? rsnye mcm dah lengkap kat umah tuh. smart electric kettle pon ok gak kan. hubby mencadangkan lcd tv utk bedroom kami. bukan utk menonton tv. tapi utk main game sementara nak tunggu rasa mengantuk. trus aku kate, jgn mengada!! haha sbb die je yg bole guna tv tu. mottainai ne...

special gift dengar2 cite dapat monday depan. pastu khamis nye plak dapat gaji. oh macam double je income bulan ini. alhamdulillah. tapi jenuh korek2 kat sume orang bape management willing to give us. no one has the answer yet. or they were made to keep their mouth shut. hmm...takpe la. janji orang dah bagi SG pon dah ok kan. kami predict selepas distribute slip SG, trus HR akan terima banyak resign letter. haha...

ok, nisa nak sambung buat line balance *boring!!*

No comments:

Post a Comment