Thursday, December 17, 2009

kali ke-2 friday cuti

esok adalah friday ke-2 cuti utk bulan Dec. yeay!! ni yang seronoknya keje kat selangor ni. dapat cuti aje keje nya. ape ek nak buat long weekend ni? nak jln pon, hubby mcm dah ban aku dr berjln *sedih* last week spent masa kat bookshop hehehe. this week pon mcm rs nak tabur duit kat bookshop lg la. almaklumla kan. 2009 dah nak abes. kalo tak beli buku byk2, rugi woo tak buat tax exemption ;) ni yg skang tgh pulun beli buku byk2 buat semak umah.

eh inciktaktaopape jd follower saya la hahaha. weh..bile mau buat cheese tart ini? oh 1 lg, aku butuhkan pertolongan ko utk prepare chicken chop keskeskes

No comments:

Post a Comment