Friday, December 4, 2009

followers

dulu, saya tak letak follower button kat blog ni sebab saya rasa takde orang kot nak follow blog saya haha. sebab memang niat saya blog utk personal diary la lebih kurang. bukan untuk beritahu semua orang tentang aktiviti saya setiap saat.


pastu baru-baru ni saya perasan bila bukak dashboard, dah ade 1 follower. tapi bile klik, tak muncul plak sape orang tuh. so saya assume die follow blog saya secara private kot *ke suami saya sendiri sebenarnya yang jadi secret follower saya? haha*


pastu hari ni saya tengok, dah ade 2 followers. mak suka nyah!! bila klik tgk, eh ihsan rupanye. hi ihsan!! *waving hands at ihsan* btw loves your pictures. i meant gamba2 yang u snap la haha



haha tak sangka ade orang nak follow what i write ;) sebab i sendiri ngaku dan perasan i'm sucks at writing u see. when i talk, i talk straight to the point. other people might need 10 mins to finally bring you to the right point. but i just simply go to you and say a single sentence which contains everything haha. paham tak? *garu kepala*


thank u very much! and with that, i decided to add the follower button to my sidebar. mane la tau kan kot2 bertambah lagi *well...walaupon daku tau itu adalah sesuatu yang mustahil* tapi lagi syok kalo blog manik i bertambah followers. dan bertambah orders haha walaupon berat hati ini untuk menjahit dek kekangan masa hohoho

1 comment:

  1. Hi Nisa!

    eh really, I'm one of the earliest to follow?

    I just discovered this blog, and suddenly realized that it's you, so that's why I followed! =)

    ReplyDelete