Tuesday, September 8, 2009

wellness is superb!! wellness is great!!

haha tajuk poyo giler "o"^
ape plak kaitan wellness dengan entry kali ini? ok jom kite go thru sesatu gamba yang agak banyak ini "o"^

hubby and i mempunyai niat yang baik. iaitu belanja my parents for iftar session. memula susah gak nak pilih tempat. sebab my mom punya taste totally different with me
nghee...

memula decide nak dkt Manhattan Fish Market, IOI Mall
oh me and hubby love having our dinner at MFM. tapi maybe tak kena dengan selera my mom kot. so tak jadi.

so we changed our decision. nak try samada ole-ole bali or naeb @ sunway pyramid. yang ini pon tak jadi hehehe

abah suggest tempat yang bukan ala-carte. nak buffet sbb bole rasa macam-macam.
first choice, Hotel Singgahsana PJ. bole jumpe lil bro yang buat part time kat F&B sane hehe.
second choice, Mines Wellness Hotel (formerly known as Mines Spa & Beach Resort).
so since hubby and i can get special rate for MWH, we settled with MWH.

oh the food selectione i tell u!! 120++ selection ok. banyak gile! dessert siap ade special room sendirik ok! *woot woot*

ok takmo cite banyak. jom layan gamba satu persatu
our reserved table
suke la amek gamba tisu!
man-made beach. oh i have to try it someday!
muka kelaparan "o"
menunggu waktu berbuka puasa bagi kawasan Seri Kembangan haha captiontakboleblah!

and last but not least...half of the food selection...sbb tangan dah tak larat nak petik camera menggeletar tahan lapar babe

oh baru perasan gamba daku dan hubby terchenta takde plak. aik? pelik btol! ni mesti kes lapar giler pastu dapat food melantak tak ingat dunia hahahaha....

No comments:

Post a Comment