Monday, September 14, 2009

Indah khabar dari rasa...

Weekend adalah turn kami suami isteri untuk berbuka di Puchong. sabtu plan asal nak jenguk samada bazar ramadhan di shah alam atau bdr baru bangi. tapi last minute ma suggest iftar di luar. tapi aku memang takde idea nak berbuka di mana. ma suggest PICC konon2 nak try test masakan katering Hjh Maznah tuh.

outcomenya?

stall kambing bakar & daging salai sentiasa penuh dengan orang2 yang agaknya kempunan dah setahun tak makan daging kot. anak2 dibiarkan berkeliaran lari dari hujung dewan ke hujung dewan. dalam flyer cakap ade 4 jenis masakan; Cina, Melayu, Western, apentahlagisatuakulupedah. tapi di tempat kejadian hmmm macam kureng aje. tapi takpe la...kenyang jugak la menjamu mata tengok gelagat orang2 melayu makan bufet. next time sumpah takmo datang sini lagi dah hahaha...baik la baya extra RM12 makan kat tpt yang cozy seperti mines wellness hotel tuh.

anyway, sket je gamba yang amek sebab takde mood.

bergambar seisi keluarga sans angah & adik. angah lambat mase nih...padan muka takde dlm gamba hahaha....
nape Hubbyku nampak macam dah berisi muka die walhal puasa penuh takde lubang lg? "o"^
orang yang mengeluarkan duit pada hari kejadian. thanks abah & ma!!
uik...serius semacam je mcm bergaduh pon ade. eh tak la...aku memang serius memberi perhatian pada Hubby yang suka bercerita...
angah and her so-called friend...

next entry will be about rumah lempeng di dalam piramid

No comments:

Post a Comment