Monday, August 3, 2009

mlm td sakit abdomen yang tak terhinggi. mcm ade angin tersekat di dalam sana haha. kol 4pg dah terjage merengek2. sian Hubby melayan dalam mengantuk. digosok-gosok bhgn pinggang aku dengan setianya.

pg ni 2-3 kali plak trip ke toilet. pas lunch pon same. abes melepek aku hilang sume energy bagai. exchanged sms with Hubby. mengadu la konon-konon kan.

sakit kt tpt sama ke? smlm salah mkn u ni kot. tak pn mlm td minum ice lemon tea.

bese pon minum lemon tea huhu. takkan allergy nasi kot. haha

i suspect ice lemon tea u tu ade sth. kita mkn benda sama since saturday. kalo alergic nasi pn bagus gak (sambil ade emoticon kenyit mata sebelah)

ya ampun! sabar je la dgn suamiku ini.

terima kasih sayangku kerana sungguh supportive dgn kehendak/impian daku untuk lebih kurus dari sekarang. u ni memang amat memahami la...i like!


No comments:

Post a Comment