Tuesday, August 25, 2009

Bits of everything...

rasanye tempahan manik terpaksa ditutup untuk hari raya. takmo tamak amek tempahan byk2 takut tak bole commit utk siapkan by raya. menangis plak tuan punya baju nanti kan. itu pon ade 2-3 membe tpt keje bgtau mulut kalo sempat nak anta baju utk manik. baju sendiri pon seminggu before raya baru siap. ntah sempat ntah tak nak hias dgn manik. kalo tak sempat bogel aje la gayanya baju tuh.

this year rasa mcm nak mencuba sesuatu yang lain. plan kami berdua ialah nak jahit langsir utk rumah haha. dalam kepala ni memang la nak buat yang simple2 aje. design pon dah nampak. tapi tak tau la bole menjadi atau tak haha. nak beli siap, mcm lebih mahal je dr buat sendiri. so, tengok la cemana nanti. kalo mak mertua bole bagi pinjamkan mesin jahit dulu utk barang 2-3 hari ke hehe. sape tau mane nak dapat kain utk langsir yg bercorak moden kontemporari sket selain dari IKEA?

oh lil sis is coming back from Perth soon for ramadhan. yeay!! nak paksa dia duduk buat tart nenas and london almond sama2 hehe. oh to those yang dah order Rock Candy, u'll get ur order soon ek. angah, sila lah jangan membz kan diri anda cuti kali ini ya. dan jgn lupa handbag aku tuh ok!

No comments:

Post a Comment