Friday, July 3, 2009

Esok 4th of July

Esok 4th of July. Teringat masa kat US dulu. Selalu akan tertunggu-tunggu 4th of July ni sebab nak tengok fireworks hehe. Masing-masing dah contact each other nak carik transport/tumpang ke tempat kejadian. Selalunya kitorg akan turun ke downtown. Arn mesti orang yang paling gembira kalau dapat tengok fireworks hehe. So 12 midnite sume dah get ready dengan camera masing-masing kat tepi padang nearby German Village (kalo tak silap) Start aje fireworks waahhh masing-masing sangat teruja amek gamba/rekod video hehe. Pastu weekend mesti akan lepak ber bbq beramai-ramai. Ahh…nyaman nya waktu belajar dulu.

Happy 4th of July!!

p/s: Entry ini adalah entry rindu zaman belajar dulu :)
picture 1: Wake Forest 4th of July Celebration

No comments:

Post a Comment