Thursday, May 28, 2009

Aduh...teringin nye!

waduh...teringin btol di hati ini nak join kelas ini dari sifu terkemuka tanah air. tapi hubby sanggup ke berpisah dgn i selama seharian? keskeskes. takde member dekat2 sini yg minat beading la plak kan.

pastu teringin jugak nak masuk kelas andaman. tapi blom jumpe lg yg berkenan di hati.

hmm...macam2 teringin nak buat. tapi macam kesempitan waktu aje. minggu ni sehingga Jun setiap weekend dah penuh schedule jemputan kawen. tak pegi kang rasa tak syok la plak kan.

ade sesapa nak join saye tak utk kelas menjahit manik?

No comments:

Post a Comment