Thursday, April 30, 2009

Alamak si Puteh

Ahh...rasa tenang sangat bila tengok warna putih ini
Nanti la bila lapang igt nak letak header gamba yang vogue (or vague?) sedikit
Haha...

Eh esok cuti labor day
Takde plan lg huhu
Dok umah menjahit beads aje kot
Banyak lagi tak siap
Alamak!

Berat badan berjaya kurang 2kg
Takde amek pape supplement pon
Cuma control makan aje
Nafsu memang la tinggi
Tapi macam takde selera aje
Hubby penah pancing Big Apple, aku buat tak tahu aje
Dinner pon setakat amek roti 2 keping haha
Hubby janji nak treat fine dining sbb berjaya turunkan berat
Penat2 turun nanti pas dinner naik balek
Alamak!

3 comments:

  1. fine dining tu i saja je pancing
    nak tgk komitmen u setinggi mana

    ReplyDelete
  2. hepi labour day nisa! sangat teringin nak makan krispy kreme jugak...x sempat tengok mahsuri - dh abis dah (x perasan pun walaupun hari2 lalu dpn istana budaya)...suke red giants menang...kalo kelantan menang pun takpe (ngaku je laa kelantan pulak :dah aku ni half-half)...

    ReplyDelete
  3. Akamaru-kun...i tak tergoda pon dgn pancing u tuh hehe :)

    Aliza...Mahsuri was an OK theatre. Maybe kalo ade next interesting theatre, we can go for a date together? hehe

    ReplyDelete