Friday, February 27, 2009

Wii lagi...

Malam tadi adik datang tido di umah kitorg. Semata-mata nak anta Wii game yg dipesan Hubby. Syok btol dorang layan game sampai 2:30AM macam arini ari tidak bekerja. Hubby sampai sanggup tak temankan aku sampai terlena seperti bese.

Pagi tadi adik balek Puchong. Wii pon ikut skali.

Tgh ari td Hubby sms tanye arini balek Puchong tak. Ewah ewah. Tak penah2 rajen nak balek Puchong Jumaat mlm. Slalu tunggu Sabtu pagi sbb nak buat laundry kemas umah bagai. Ni sume mesti sbb nak layan Wii ngan adik. Mesti sampai ke pagi.

Esok plan gi Low Yat. Adik nak upgrade desktop. Jangan la dorang buang tebiat beli satu lagi Wiimote spy bole lawan sesama sendiri. Hubby dah hint pagi td. Game tu lagi syok main 2 orang sbb bole tgk each other kelam kabut.

Ewah ewah!

No comments:

Post a Comment