Friday, January 23, 2009

Of long holiday

One full week of holiday next week. Yess!! Aku suka walaupon sebenarnya ade la effect sket2 dkt slip gaji aku. Esok balek Tapah, kenduri kawen cousin. Then bercuti di Bukit Merah dengan my family. Pastu ma macam ajak jalan2 ke tempat lain juga. Hmm...tak tahu la kalo masih ada tempat yang available sbb sume orang pon cuti panjang nih kan. Pastu Hubby patut arrange trip to PD dengan my in-laws early Feb. Hopefully suma orang pon bole join sbb tak penah lagi ni bercuti bersama.

Ahh aku sukakan kehidupan ini!! Kehidupan berkeluarga! I wonder kalo Hubby tiba-tiba dapat kerja yang memaksa kami tinggal berjauhan, cemana la agaknya ek? Tapi takpe kot. Dua2 family pon are just a 30-min drive. Puchong ade adik yang nak layan memasak. Jenjarom ada kanak2 comel itu.

OK, to my dearest Elle bebeh...heartiest congratulations to you!!! muahs muahs!
To everyone, have a wonderful holidays with your love ones.

No comments:

Post a Comment